2009-08-22

Fredag kväll

Efter en veckas arbete är det alltid skönt när det är fredag. Eftersom detta var min första hela arbetsvecka så kanske det var extra skönt när det blev fredag igår. Jag var helt slut, så mycket nya intryck och så. Därför var det extra skönt att slippa laga mat, vi var nämligen bortbjudna till Emma och Micke. Vi hade en jättetrevlig kväll och blev bjudna på grillad kyckling, klyftpotatis mm. Det var ett tag sedan vi sågs, så det var roligt att träffas och prata lite! Ida hade feber, så hon och Elvira kunde inte leka så mycket som de kanske hade önskat, men de hade roligt ändå. Vi försökte lägga Oskar när Tim gick och la sig, men det gick inte, så han fick vara vaken. När han var totalt övertrött började han gråta otröstligt, så då fick vi vackert bege oss hemåt. Väl hemma slocknade bägge barnen i samma ögonblick de la huvudena på kuddarna.

Tyvärr blir det nästan alltid så att Oskar sover dåligt när hans rutiner bryts, så blev det också i natt. Han vaknade massor med gånger och grät trots att han var så trött att han blundade när han stod upp. Till slut väckte jag Håkan som la sig med halva kroppen i Oskars rum och halva utanför (ni som har sett Oskars rum förstår varför!) och efter en stund lade sig lugnet över huset. Håkan hade ont i kroppen när han vaknade i morse =)

Idag har jag gjort vit choklad-pannacotta och kanterellpaj, västerbottenpaj och squashpaj med fetaost. Vi ska nämligen ha kräftskiva med syrran med familj. Jodå, vi har kräftor också!
Mathilda ringde förut, hon har äntligen fått igång internet så hon kan blogga (och plugga). Hon pratade om att komma hem nån helg i september, det ser vi fram emot!

Dagens citat:
Vänskap är oändligt mycket bättre än vänlighet.
Marcus Tullius Cicero

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar