2018-06-14

Skolavslutning!

Idag var det dags för skolavslutning! Så här fina var Oskar och jag på morgonen innan vi gav oss av till jobbet/skolan.Elvira ville inte vara med på bild, men jag snodde denna från hennes Instagram!På jobbet var jag tvungen att fota den här. Vår Grej of the Day-vägg! Mellan 80 och 90 platser/personer/saker har vi ”grejat” om!Det var en vemodig dag. Den sista dagen med mina underbara treor. Nu är det dags för dem att fortsätta på en annan skola och jag kommer inte få följa dem på samma sätt. Oskar och hans kompisar räknar jag med att jag kommer se mer av, men inte alla de övriga, inte så mycket i alla fall. En mycket konstig känsla!

Jag är så tacksam för alla fina ord jag fått höra de senaste dagarna från mina elever, alla brev och teckningar och presenter!

Vi fikade i klassrummet, tittade på bilder och gratulerade dem som fyller år under sommaren. Sedan gick vi till församlingshemmet där barnen sjöng luffarevisan med egen text. De var sååå duktiga! De fick rosor av vår rektor. Jag missade att fota Oskar FP, här är han på väg ned. Marcus och Oskar!Jag var helt slut när jag kom hem, jag la mig och vilade en stund.  Det tar på krafterna med avslutning!

Vi köpte thaimat till kvällsmat, gott, men Håkan gör godare thaimat!Sen gick barnen och jag på bio. Ett lokalt företag sponsrar en massa filmvisningar under sommaren, så att alla barn får gå gratis på bio. Toppen att alla får chansen att gå på bio! Vi såg Jurrasic World: Fallen kingdom. Den var lite overklig, inte bara att det finns dinosaurier i den, men den var helt ok!Nej, nu är det läggdags, så man orkar upp och jobba imorgon!

2 kommentarer:

  1. Jag letade upp ditt recept på flädersaft för jag vet att du är duktig på det:) Jag undrar om du har provat att ha mindre jordgubbar än 3 liter när du gör fläder- och jordgubbsaften? Det blir ju så dyrt om man ska köpa så mycket jordgubbar... Fast det kanske inte blir tillräckligt med smak då... Såg också att du inte har så mycket citronsyra så det ska jag pröva...tycker ofta att saften blir så sur med mycket citronsyra så jag får ha i alldeles för mycket socker för att kompensera... vilket tänderna inte gillar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har inte testat med mindre mängd jordgubbar. Det går säkert, men då blir det nog mer flädersmak och mindre jordgubb. Jag brukar passa på och köpa när jordgubbarna är billiga, jag fryser in dem o

      Radera