2018-06-09

Fika, mat, kaninungar och ljuslyktor!

I torsdags kom Camilla, som jag pluggade till lärare tillsammans med, på besök. I januari blir det 20 år sedan vi blev klara med vår utbildning. 20 år! Hur är det möjligt? Camilla och jag träffas ett par gånger om året och varje gång känns det som om det inte alls varit flera månader sedan vi träffades utan vi tar vid där vi slutade och bubblar och pratar. Härligt med sådana vänner! Jag bjöd på rabarber- och jordgubbspaj, men lyckades inte ta något kort på varken den eller Camilla.   Sååå roligt att träffas!

På kvällen tittade Elvira och jag till kaninungarna. 8-9 stycken, två svarta och en snart med en vit rand ser det ut som just nu. Gissar att de blir gråa som sin mamma. Övriga vita?



Igår efter jobbet handlade vi. Sedan åkte jag och köpte ljuslyktor för ett presentkort jag fått från barnen. Jag har ju en och annan ljuslykta sen tidigare, men de här ska vara utomhus, det är ju en helt annan sak! Det blev så fint, jag är så nöjd!



Syrran kom hit och fikade en stund och försökte få mig att göra klart projekt plexiglas som regnskydd på altanen. Jag åkte i alla fall och köpte grejer till det!

Håkan och jag åt bruschetta och jag testade ett nytt alkoholfritt rosévin. 



Kaninerna fick lite mer kycklingnät i buren, det behövs nät med mindre hål så inte kaninerna smiter. Hela buren är inte riktigt klar, men den halvan där ungarna är är klar. 

Hello!



Zelda var ovanligt kelig och lät sig klappas!



Så här fint blev det när det blev lite mörkt! Nöjd!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar