2018-01-12

Fruktsallad, film och fina flickor!

Första jobbveckan avklarad! Skönt med helg, tycker hela familjen. Oskar var nog den som hade allra svårast att ställa om, hans min när jag väckte honom i onsdags var obetalbar. Vakna? Nu? frågade han och såg ut som ett frågetecken. Bli väckt mitt i natten, tror jag det kändes som även om klockan var sju.
Ingen av oss har väl direkt varit pigg!

Det är dags att vara nyttig nu igen, hösten och julen har inte varit så bra ur vikt- och konditionssynpunkt. Jag har undvikit kolhydrater så mycket det gått i veckan. Dessutom har jag promenerat lite varje dag, korta promenader för att inte få värre ont i foten, men jag har i alla fall rört mig.
Igår firade vi att det var helg med lite fruktsallad och grädde!Vi fick besök som också åt lite fruktsallad!

Penny stannade kvar hos oss. Tur det, hon är en skicklig doktor! Pussla kan hon också!Tulpaner fick jag köpa själv den här helgen!På kvällen (klockan 8!) gick Mathilda och jag på bio och såg the Commuter. En helt ok spännings-actionfilm men naturligtvis ett måste att se eftersom Liam Neeson är med i den! Liam är en av mina absoluta favoritskådespelare! Men han börjar se gammal ut. Vilket han väl i och för sig har rätt att göra vid 65 års ålder. En annan gammal favorit var också med, Sam Neill. Han har varit en favorit sen jag var barn och såg Ivanhoe på nyårsdagen. Det är mycket prat på Facebook varje nyårsdag om att Ivanhoe väljer fel tjej, men jag har ännu mer svårt att förstå att Rebecka är kär i Ivanhoe när Sam Neill finns i närheten. Inte så sympatisk i den filmen i och för sig kanske, men så mycket bättre än Ivanhoe som ju egentligen ser rätt mesig ut.Jaja, hur som helst var det kul att gå på bio! Nu har vi en slö förmiddag, skönt att slippa stressa!

1 kommentar:

  1. Åååhh jag håller med...Sam Neill är sååå snygg...:=) dregel, dregel... (fast jag tycker nog Ivanhoe inte ser så dum ut heller, hehe)

    SvaraRadera