2018-01-09

Årets första arbetsdag!

Den här hittade jag i en Facebook - grupp igår. Den beskrev mins känslor i söndags kväll och i går morse väldigt bra. Att börja jobba efter ledighet känns oftast tufft, men i år lite extra tror jag. Men när msn väl kommer igång brukar det vara rätt ok. Det var det i år också.



Efter jobbet gick Håkan och jag en liten promenad. Ja, jag måste försöka börja röra på mig trots att det gör ont i foten. Det kändes lika bra att göra det på en gång efter jobbet, innan man kommer in och sätter sig i soffan. 
När vi kom hem blev jag haffad av Elvira vars The Sims spel inte gick att öppna. Rätt vad det var så försvann det helt från Origin. Bara att kontakta den engelskspråkiga supporten via chatten. Det tog bara 1,5 timme innan det var löst... Precis vad man vill göra när man är trött efter första arbetsdagen!
Medan vi väntade på supporten lekte Elvira med snapchat!


Vi åt kvällsmat och jag såg ett par avsnitt av Blindspot. Jag höll på att somna, det är sällan jag är så trött, men när man ska svänga om tiden såhär så blir det lätt så. Det fick bli tidig läggdags. 

I morse väcktes jag av Håkan, värmepumpen larmade så jag fick starta om den, men det innebar att vi fick duscha kallt. Bra början på dagen? 
Snart dags för studiedag nummer två, bäst jag går och gör mig i ordning!

PS: Kom på att jag faktiskt klippte Oskar också, för att inte somna i soffan före åtta. Funderar på hur illa det blev?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar