2017-06-23

Nyhem, torsdag

Torsdagen bjöd inte på så härligt väder, men vi slapp regn i alla fall. Martina, Lovisa och Arvid kom på förmiddagen igen. Vi fikade krämbullar tillsammans, Arvid njöt så att han blundade!


Sedan var det dags för möten, först en stund gemensamt för alla åldrar, sedan gick Arvid till knattetältet, Oskar till eighteleven och Elvira till Kidz+. Här nånstans sitter Oskar. 


Vi åt pasta till lunch, barnen älskar Nyhems pasta med ost- och skinksås. Sedan åkte vi in till Mullsjö och Ryfors godisfabrik. Där inhandlades mängder med godis! Vi tog också ett traditionsenligt kort på kossan! 


Sedan släppte vi av Lovisa vid tåget och åkte tillbaka och rev förtältet. 


Vi åt glass. Oskar tog en bananasplit och vi tänkte lite extra på pappa/morfar som älskade glass och alltid bjöd oss på det på Nyhem. Lovisa och han delade emellanåt på en bananasplit. Oskar lyckades faktiskt trycka hela själv, med tre stora kulor glass och mjukglass!


Det var dags att säga hejdå åt Martina och Arvid. Oskar och Arvid gosade och vi fick kramar allihopa. Han kan säga våra namn nu!


Sedan var det dags att skruva upp stödben och haka på husvagnen på bilen. Dags att säga Hej då Nyhem, för den här gången. 


Vi stannade längs vägen och åt hamburgare till kvällsmat. 
Det var skönt att komma hem, även om vi har haft det bra
Hemma väntade Penny!


Och på Skype väntade Marcus!


Nu är det dags att fira midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar