2017-06-26

Mini-semester med shopping

Igår styrde vi kosan söderut. Eftersom vi tittat på Arn-filmerna stannade vi först vid Varnhem för att visa kyrkan och klostret för barnen, och sedan i Gudhem, där vi också tittade på klostret.


Där fanns en källare man kunde gå ner i. Spännande!


Vi rastade vid en rastplats som vi åkt förbi många gånger men aldrig rastat vid (Håkan och jag har dock cachat där). Det skulle ha varit idylliskt om det inte hade blåst...


Sedan åkte vi sista biten fram till det stora, gula varuhuset. Elvira är nu så stor att hon gick helt på egen hand och shoppade, både hästsaker och kläder. Oskar turades om att gå med mig och Håkan. Vi fikade därinne också. 


Barnen betalade sina egna inköp! Inte kläder dock, men nöjen. 


Vi checkade in i vår stuga och åkte sedan in till Varberg och åt pizza. Den var sådär... men de hade citronfanta! Vi gick en sväng så vi såg havet i alla fall, men det blåste och var kallt så det blev en kort sväng. 


Vi åkte tillbaka till campingen och barnen testade den nya lekparken. Jag tror den fick godkänt!


Sedan satt vi i stugan och myste en stund innan det var dags att sova!

2 kommentarer:

  1. Men oj, har du varit i Ullared? Det har jag också varit igår och idag och sov där i natt. Nu är jag hemma igen. Synd vi inte visste om det, isåfall hade vi ju kunnat ta en fika ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, vilken otur att vi inte visste! Det hade varit så kul att träffas! Hur ofta händer det att vi är så nära varandra?

      Radera