2015-11-01

Höstlov, fredag

Vi började fredagen hos Marcus med familj på deras bondgård. Det var så skönt att göra ingenting i trevligt sällskap, jag var trött och ledsen men kände att jag kunde slappna av och att barnen hade roligt, så det var skönt. Pojkarna hoppade i höet, ja, även jag hoppade en gång. Det ser mycket högre ut nä man står där uppe!


Elvira red på Ella, som har haft problem med sina hovar ett tag men som nu hade ryttare för första gången på länge.


Andjelin provsatt också!


Sedan åkte jag hem till syrran. Vi grät, skrattade, pratade och fikade. Mitt i sorgen kan man faktiskt också skratta, det känns viktigt. Syrran fick prata av sig en stund och jag fick träffa mina fina syskonbarn. Innan jag kom dit fick jag en liten hint om att de hade hört att jag hade bakat saffransbullar - självklart tog jag med en påse.

När jag kom hem väntade de här två katterna och den läskiga varelsen på mig, just då kändes det rätt jobbigt att jag lovat dem en skattjakt, men hellre det än att gå med dem på Bus eller godis. Och det fick bli Halloween på fredagen för oss, på Alla helgons dag har vi andra traditioner. Skattjakt blev det, godis fick de och de verkade rätt nöjda!


Penny, Jossan och Filip var också hemma. Kan man bli annat än glad när man träffar en sådan här liten sötnos? Vi åt hamburgare och sen beslutade de sig lite spontant för att sova över. Vilket innebar en ganska tidig morgon för oss. Och så har jag köpt blöjor för första gången på länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar