2014-10-19

Stockholmsbesök

Igår bjöd Lärarförbundet sina medlemmar på en gratisresa till Stockholm. Eftersom man kunde ta med en icke-medlem för en liten slant så tog jag och min kollega Camilla med oss våra döttrar. En mor och dotter-dag i Stockholm! Vi åkte buss dit.


När vi kom fram skulle vi raskt ta oss till Historiska Museet, men vi råkade hamna i en affär som sålde partysaker och Halloween-utstyrslar. Det var en rolig affär! Sen tog vi spårvagnen till museet. Sista biten gick vi genom ett höstklätt Stockholm!


Det fanns mycket att titta på på historiska  museet. Min favorit var nog modellen av Birka!


Sen blev det dags för sen lunch på Jensens. Skönt att sitta en stund och god mat!


Barnen åt glass också!


Sen hade vi ca en timme på oss innan hemfärd och vi lyckades trycka in så mycket shopping som möjligt, vilket innebar att Elvira lyckades övertala mig att köpa t-shirts, örhängen och en halloweendräkt. Själv hittade jag ett halsband på rea, 20 kr... 
Vi hann med bussen hem, vi var förvisso nästan sist tillbaka men vi var där åtta minuter före avgång! En mycket trevlig dag i trevligt sällskap!!!

Oskar hade det bra hemma med Håkan och Mathilda.  De köpte lego, så han var nöjd!



När vi kom hem tittade vi på Så mycket bättre. En trött dotter somnade bredvid mig i soffan. Jag tror att hon var nöjd med dagen!

2 kommentarer:

  1. Låter som en jättemysig dag!
    Lego fungerar alltid här hemma :)

    Trevlig söndagskväll!

    SvaraRadera
  2. Låter som en väldigt trevlig dag!

    Jag är full av beundran att ni klarar er utan diskmaskin, känner mig väldigt gnällig över våra veckor utan ;)

    SvaraRadera