2011-08-26

Höstens första VAB...

I onsdags ringde de från Oskars förskola. Bara att hämta en lite skrutt, som hade varit ovanligt seg och gnällig i skogen och som när de kom tillbaka upptäcktes ha feber. 1½ vecka hann han vara där innan det blev dags för vab. Första skolveckan är ingen höjdarvecka för en lärare att vabba, det är så mycket som ska påbörjas då. Tyckte både Håkan och jag dessvärre. Så igår fick storasyster Josefin komma hit och vara barnvakt, tack så mycket! (Är vi hemska föräldrar som ordnar barnvakt till vårt sjuka barn?) Idag är det jag som är hemma med honom, det fick lösa sig på jobbet.
Jag har fått operationstid förresten, det är dags för fot nummer två. Ännu en tå som ska sågas av vid knölen, flyttas in och skruvas fast. Visst låter det mysigt! Det är jobbigt att det blir så här i början av terminen, men samtidigt skönt att jag slipper hoppa på kryckor på vinter när det är halt. Funderar bara på hur vi ska kunna lösa hämtning och lämning av barn? Håkan har sämre schema den här gången, och när han öppnar på fritids en kvarts resa härifrån lär det bli svårt att lämna barn på förskola/fritids här innan. Funderar på varför förskolor inte har "hämta-barn i hemmet" -service! =)
Oskar tyckte för övrigt att det var bäst att passa på att vakna tidigt idag när vi för en gångs skull hade kunnat ta lite sovmorgon... Varför är det alltid så?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar