2010-03-28

Vårens Ullaredsbesök

Igår gjorde Alexsandra, Mathilda, Ingalill, mamma och jag en rolig utflykt som nog är på väg att bli en vårtradition. Klockan 06.00 (ca) packade vi in oss i bilen och styrde kosan mot Ullared för en dag med mycket shopping. När vi hade åkt någon timma blev det frukost i bilen!


Vid tio-tiden kom vi fram och sen var det bara att börja handla. Vi stämde träff för fika/mat med jämna mellanrum. Mamma klarade sig bra, trots att hon inte är helt återställd i foten som hon bröt för ett tag sedan.



Vid fyra-tiden hade vi handlat färdigt och tagit oss genom kassorna. Det var en del folk där, lönehelg som det var, men det gick rätt bra ändå. Men man blir trött i huvudet av allt ljud, allt prat. Jag fick tag på det mesta jag skulle ha, men jag hittade inte så mycket klänningar, shorts och capribyxor till barnen som jag hade hoppats. Bilen blev rätt full ändå...


Jag hittade ingen klänning till mig heller men väl en kjol för 59.95 som kanske kan duga.


Sen var det dags för en lång bilresa hem. McDonalds i Falköping har blivit vårt traditionella matstopp på hemvägen, så ock denna gång. Det var jobbigt att köra, speciellt när det blev mörkt, regnigt och dimmigt. De sista kilometrarna roade vi oss med att spana efter hus som släckt lamporna - det var ju Earth-hour igår. Vi såg några hus där det var mörkt, men det lyste i de flesta. Och när vi anlände till våra hem lös det för fullt i fönstren...
Det här är en dag som jag har sett framemot länge. Dels är det roligt att handla till bra priser, men framför allt är det roligt att åka på utflykt i trevligt sällskap!
Dagens citat:
Skönheten behöver inte sminkas.


1 kommentar:

  1. I LOVE ULLARED! Men tycker nog det är sent att åka kl. 6.00, då hinner man ju inte till öppning!

    SvaraRadera