2010-03-15

Solsken!

Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne - visst är det härligt när solen skiner? Sådana här dagar är det till och med positivt att vara rastvakt, man får ju vara ute i solen! När jag kom hem från jobbet gick jag en promenad i solskenet, det var lite kallt men ändå härligt.
Tänk, för varje dag som går försvinner det lite snö från marken, idag såg jag grus på skolgården. Underbart! Och visst är det underbart att man kan tycka att det är underbart med grus och asfalt?

Jag skulle inte vilja bo på någon plats där det inte fanns årstider. Då får man ju aldrig se fram emot våren, eller sommaren, eller hösten, eller vintern... Nu ser jag verkligen fram emot att snön undan för undan smälter bort, att vårens vackra blommor sticker upp ur marken och att träden får löv och allt blir grönt. Våren är en underbar årstid, så fylld av glädje, ljus och hopp.

Igår var barnens farmor här och var barnvakt en stund medan Håkan och jag tog bilen ut i skogen och gick en promenad i solen. Det var skönt med en liten stund på tu man hand, det får vi inte alltför ofta! Och jag tror att Ingalill tyckte att det var roligt att få rå om barnen en stund. Elvira såg fram emot att farmor skulle komma och tjatade om att klockan gick för sakta.

Idag pratade Elvira om när Håkan och jag gifte oss, så jag satte på vår bröllopsvideo och visade henne. Hon tyckte att jag såg ut som en prinsessa och att Håkan var fin i frack. Och Kalle och Lovisa var så små och söta! För att inte tala om Loke, som bara var ett par månader gammal. Det är roligt att minnas en så härlig dag!

På torsdag kommer Mathilda hem igen - det tycker vi om!

Dagens citat:
Tänk vad många meningar som sägs
utan mening i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar