2010-03-20

Lördagmorgon

Idag är det lördag, dvs städa barnens rum och köpa lördagsgodis-dag! Jag har varit hemma från jobbet i tre dagar nu, Oskar har ju varit dålig och i torsdags kväll fick Elvira feber och hosta. Jag börjar känna av halsen lite, så vi går här och hostar och snörvlar.
I torsdags kom Mathilda hem! Hon brukar alltid lyckas bli smittad av barnen, så det är väl bara en tidsfråga innan hon också börjar hosta eller snörvla.

Igår var jag en snabbsväng till Örebro och köpte tackräcke till bilen och en lära-cykla-stång till Elviras cykel. Takräcket lär vi behöva när vi åker till Sälen eftersom Kalle och hans kompis Lucas ska med och eftersom Mathilda inte ska med (= bara en bil). Tycker lärarutbildningen i Norrköping borde förstå att de inte ska ha några lektioner när det är påsklov i Laxå, det är tråkigt att inte Mathilda kan följa med.

Håkan har marinerat kött i Coca-cola här på morgonen. Jag vet att det inte är något nytt grepp, men det är första gången för oss, så det ska bli spännande att se resultatet!

Vad fort snön smälter undan nu när det regnar och blåser lite. Härligt, jag är trött på snön och vill se barmark. Nu är ju snön dessutom väldigt ful, inte vit och mjuk utan kantig och grå.

Nej, nu är det dags för frukost. Bärry körsbärsyoghurt!

Dagens citat:
Det är svårare att se det som är gjort
än det som återstår att göra.

1 kommentar:

  1. Åhhhh....Berrry körsbärsyoghurt är en riktig favorit, men det var evigheter sedan jag åt...

    Ha en bra lördag!
    Kram Annemari

    SvaraRadera