2010-02-06

Hänt sen sist då?

I torsdags hade Elvira med sig en kompis hem från förskolan och de och Oskar var ute i snön en stund. Undrar när de kommer få uppleva en vinter med så här mycket snö nästa gång?


Idag har Elvira och jag varit med Elviras kompis Ida och hennes mamma till Karlstad och tittat på Disney on Ice. Det var svårt att ta några bra bilder med mobilen, men här ser ni i alla fall Kalle, Kajsa, Musse, Mimmi och Långben på semester, de fotograferar apor.



Peter Pan var också med och här nedan Kapten Krok och hans kumpaner. Det allra bästa enligt dottern var dock Lejonkungen.


Disney vet hur man ska tjäna pengar, de saker de sålde utanför var mer än hutlöst dyra. Men vad gör man inte för att komma hem med en lycklig dotter?
På hemresan blev det ett besök på McD i Kristinehamn.
Väl hemma gick vi ut till Håkan, Kalle och Oskar, som skottade snö från garagetaket. (Inte Oskar dock) Elvira kom också upp på taket och hjälpte till. Och hoppade i snön med sin far.


Kan inte låta bli att visa den här bilden på Håkan, nedsjunken i snön efter ett hopp. I mjukisbyxor. Och lågskor.


Kalle har sin flickvän på besök, roligt att träffa henne. Snart dags för Lövskuret och ris, sen chips och melodifestival!

Dagens citat:
Den bästa motionen
är den som blir av.


3 kommentarer:

  1. Vilken underbar bild på din man!!!
    Hahahahahahaha! Det är vardagshumor som förgyller livet det =)
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Vinterbilderna påminner om en vinter i dohnafors när jossan, kalle och jag hoppade runt i snön . På flera ställen var det så djup att kalle som var 4-5 försvan. Även jossan och jag försvan när vi hoppade ner i dikena bakom huset.
    / mathilda

    SvaraRadera
  3. Mathilda - sen har vi ju den där gången då Kalle försvann i diket på väg hem från farmor...

    SvaraRadera