2009-08-29

Nollning

Håkan började på högskolan i onsdags. Eller ja, då var det bara registrering, han börjar väl mer på allvar på måndag, men ändå! Han fick tidigare i somras information om vilka nollningsaktiviteter han kunde delta i, men vi valde att ha vår egen nollning. Jag ställer självklart upp som fadder.

På programmet:

Onsdag kväll: Ta hand om fru och barn, eftersom frun har migrän. Serva med Eeze och vatten.

Torsdag kväll: Cheese kebab från Grindstugan (Ja, Mathilda, enbart för att läska dig!)


Fredag kväll: I skenet av levande ljus äter vi bruschetta och ser halva Män som hatar kvinnor.


(Det här med att mysa och tända ljus är egentligen värt ett helt eget inlägg, visst är det på sätt och vis underbart att det är mörkt så man kan tända ljus? Fast samtidigt saknar jag sommar, värme och ljusa kvällar...)

Lördag: Sannerudsmarken. På kvällen grillning. Gästartister: Barnens farmor, mormor och morfar. Om tid ges ser vi klart Män som hatar kvinnor.

Vet inte vad andra högskolestudenter skulle säga om denna nollning, men det är vad som erbjuds Håkan! Hoppas han är nöjd!

Dagens citat:
Allt deltagande i nollningen är förstås frivilligt. Alla aktiviteter är planerade efter vår värdgrund där våra ledord är Delaktighet, Integritet, Roligt och Trygghet. Vårt mål är att alla, faddrar som nollor, ska ha en härlig nollning!
HumUS-akademin

2 kommentarer:

  1. Det lät som en perfekt nollning och en otroligt trevlig helg verkar ni ha haft :)

    Mvh Ewelina

    SvaraRadera
  2. Martina fick ingen nollning av rättvise skäl. De som gick i Nässjö eller var det var hade ingen.... Kanske borde tipsat Johan om detta med egen nollning..... Syster Yster

    SvaraRadera