2009-08-15

Flytt

I torsdags eftermiddag efter att jag slutat jobbet skjutsade vi Mathilda till Norrköping, det var dags för henne att flytta. Lovisa var hemma och tog hand om Elvira och Oskar, så Mathilda, Håkan, Ingalill och jag fick vara "flyttgubbar". På vägen ner insåg Mathilda att hon glömt både kudde och täcke, så farmor Ingalill köpte det åt henne när vi stannade för matpaus. När vi kom fram fick vi gå flera vändor för att få upp alla saker - trots att hon hyr möblerat! Vi hjälpte till att packa upp lite grann, men det mesta sparade vi åt Mathilda att ta hand om efter att vi åkt. Idag blir det ännu mer gjort, då Mathildas mamma mfl åker dit med gardinstänger mm.
Badrummet blev fräscht med nytt duschdraperi, badrumsmatta och orangea handdukar!


Håkan fick igång TV:n, det var fotboll. Sen var han nöjd! Fast det känns nog konstigt att hans äldsta dotter flyttar hemifrån. Men han kan ju trösta sig (?) med att han nog kommer ha barn kvar hemma de närmaste 20 åren!


Mathilda har naturligtvis kort på "sina pluttisar". Oskar går omkring här hemma och tittar efter Mathilda i hennes rum, stackarn.

Jag hoppas att hon kommer att trivas, lära känna mycket trevligt folk och naturligtvis lära sig en massa bra saker!
Dagens citat:
It kills you to see them grow up. But I guess it would kill you quicker if they didn't.
Barbara Kingsolver


1 kommentar:

  1. Ja det får du! =)Eller får köpa haha =)Du skulle sätt honom när ajg var barnvakt, dom ropade efter Mathilda på tvn och han stannade upp i det han gjorde och bara stirrade. Sööt är han och han undrar nog var hon är "/ Men nu kommer jag på Måndag igen =)

    SvaraRadera