2023-09-02

Plugg, spel, förkylning mm

I måndags blev det lite joggning igen. Det gick riktigt bra och jag var peppad på lördagens Tjejmilen. Men nu ska ni komma ihåg att det är tredje jobbveckan, andra veckan med eleverna. Efter en regnig sommar. Vad händer då? Jag återkommer till det. 


På jobbet började vi läsa Arktibus ögon och jag hade med lite rekvisita till det. 


Oskar och jag har spelat spel en massa i veckan. Bland annat för att vi har börjat städa i rummet där vi hade kattungarna, så att vi nu kan se spelen. Han har varit hemma och varit sjuk, så han har väl haft behov av att hitta på nåt, när han inte kan åka moppe och träna. Ticket to ride har vi spelat flera gånger. 


I torsdags hade jag plugg. Den här gången är flera tillfällen på distans så jag satt hemma med Miraz i knät. 


Oskar och jag spelade Sänka skepp!


Jag började ha lite ont i halsen. Inte bra när man ska springa. Men inte konstigt efter två veckor med eleverna. Jag fick ta det lugnt och hoppades på att det skulle gå över. 


Jag pluggade på fredagen också, men hade en del dötid , då det var en inspelad föreläsning som jag redan sett. Jag handlade med mamma. Oskar och jag spelade Rummikub och vi såg Ensam hemma. 


Förkylningen blev värre, halsont, snuva och lite feber. Bara att glömma Tjejmilen… Mathilda kom hem, hon och Sandra får springa utan mig. 


Efter fläskfilé och potatisgratäng blev det Harry Potter Cluedo!


Vi tittade på film också, Darkest hour, om Churchill i perioden precis innan Dunkirk, när han precis blivit premiärminister. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar