2023-09-19

En förälders värsta mardröm

Det jag måste skriva nu är så svårt, så ofattbart och så sorgligt. Vår älskade dotter Elvira är död. Hon dog för snart två veckor sedan. 
Vi vet ännu inte vad som hänt. Enligt polisen kommer det dröja 3-6 månader innan vi får några svar, exakt vad som hände kanske vi aldrig får veta. 
Det vi vet är att Elvira saknades av sina studie-kompisar och att hon sedan hittades död i den lilla stugan hon hyrde. Det sista som vi vet hände var att hon var på en fest med pirat-tema som hon sett fram emot och att hon var glad och hade en rolig kväll med sina vänner och åkte taxi hem. En kille jämförde henne med Keira Knightley, smsade hon nöjt till mig!

Hon var så nöjd med sina framtidsplaner, att ha flyttat hemifrån, studierna och kompisarna (både nya och gamla). Att kunna köpa så mycket glass hon ville och ingen annan åt upp den. Ny favoritmat att laga själv - färsk fylld pasta med ölkorv. Vi var så glada för hennes skull.

Jag är så ledsen, det gör så ont. Jag vill stoppa tiden, vill backa tiden. Men det går inte. 

  1. "Så länge vi minns en person, är han eller hon aldrig riktigt borta, bara borta en stund från våra ögon, men aldrig från våra hjärtan."

3 kommentarer:

  1. ❤❤❤ Jag är så, sååå ledsen å era vägnar💔💔💔. Jag tänker på er och Elvira varje dag men vet inte vad jag ska skriva... Det finns liksom inga ord som kan hjälpa💔. STORA STYRKEKRAMAR till dig och hela din stora, fina familj❤. Hoppas ni kan finna tröst och styrka hos varandra i denna fruktansvärda tid❤🕊❤.
    Annie

    SvaraRadera
  2. Johanna jag är så ledsen, det är så ofattbart, finns inga ord. Jag tänker på er och Elvira varje dag. ❤️❤️❤️

    SvaraRadera
  3. Ann-Louise Sahlin1 oktober 2023 kl. 07:22

    Så fruktansvärt, är så ledsen för eran skull ❤️😪

    SvaraRadera