2022-02-05

Covid och OS-invigning

Hej! Det var ett tag sen. Jag har inte haft inspiration/ork. Jag mår fortfarande inte bra efter att ha haft covid och är fortfarande sjukskriven. Jag har ingen ork, har haft en massa huvudvärk, jag blir andfådd när jag rör mig och får hjärtklappning när jag reser mig med mera. En stark känsla av att jag borde kunna ”skärpa till mig”, fast jag inte kan det, bidrar till allmän känsla av missmod. Om jag visste när det kommer bli bättre skulle det vara lättare att stå ut. Hatar det här. Why Me?

Hemma ägnar jag dagarna åt lite plugg (jag fick C på min uppsats!), mycket tittande på serier (just nu The Crown), lite stickande och lite bokläsning. 

Igår eftermiddag tittade jag på OS-invigningen! Det var mycket snack om politik, med all rätt, men det var en del fina inslag tyckte jag. 

Sverige tågar in. Inte jättespännande kläder, de stack inte ut, men var helt ok snygga. 



En barnkör sjöng och bildade ett hjärta runt en snöflinga. 



I den sattes facklan med den olympiska elden. Av bland annat nån från en minoritet som inte har så bra rättigheter annars. Spel för gallerierna kanske, men det måste ju i alla fall innebära att de vet att omvärlden tycker att det de gör är fel. Det är väl ett första steg. 



Sen hämtade jag Elvira vid stationen och vi åkte till Dollarstore, det var ett par saker jag behövde. Jag mådde sååå dåligt! Sååå trött! Tur att jag hade en kundvagn att hänga på. Blä!

På kvällen åt vi bakad potatis. Syrran kom och åt och tittade på På spåret, det var ju tyvärr ett tag sen nu!

Lite trevligheter och lite gnäll blev det i detta inlägg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar