2021-04-11

Köra släpkärra!

Igår gjorde jag något jag tycker är lite läskigt, nämligen att köra släpkärra! Jag har kört ett par gånger tidigare, på småvägar en kort sträcka, men nu körde jag 5 mil på motorväg och körde dessutom till flera ställen vid köpcentret! Och hem igen. Det gick bra! Visserligen var det rätt tomt på bilar vid köpcentret, det vore nog läskigare om det var fullt med bilar. 



Inne på Ikea var det munskydd på. Fy vad jag ogillar dem, det skaver bakom öronen och blir jobbigt att andas. Men när rekommendationerna säger att vi ska ha det så lyssnar jag. Glad att jag inte behöver ha munskydd på jobbet. 



Syrran handlade också lite, men det mesta på dessa fyra vagnar är mitt...



Vissa saker var tunga att lasta, men det gick!



Det första jag gjorde när jag kom hem var att montera ihop min fåtölj!



Sen blev det fika i solen. 



Oskar sköt med pilbåge och tjejerna tittade glatt på!



Sen skruvade vi möbler. Syrran var hitbjuden på kvällsmat, men hon tänker sig nog för innan hon kommer hit fler gånger, för det var grejer högt och lågt och hon fick hjälpa till att skruva och hålla. Och tänka! Vi hann inte så mycket, jag hoppas på att hinna lite mer idag som jag kan visa upp! Men nu har vi två fåtöljer och en TV-bänk i alla fall!

2 kommentarer:

  1. Åjo, jag kommer nog igen. Stökigt var det men det är ju faktiskt kul att jobba tillsammans. Och vi är ju bara så bra :) /Syster Yster

    SvaraRadera
  2. Vad roligt med så mycket nytt!! Vi har också de fåtöljerna, jag gillar dem mycket :) ska bli spännande att se när allt är klart.

    SvaraRadera