2021-03-07

Vandring i Håkans barndomstrakter!

Igår bestämde vi oss för att det var dags för en liten vandring igen, Håkan och jag. Vi valde att gå på grusvägar i skogen, eftersom vi inte visst hur vandringsleder i vårt närområde ser ut just nu, det är inte roligt om det är för halt eller lerigt/blött. Vi hamnade i närområdet kring Håkans barndomshem, en härlig skog. 





Vi passerade södra änden av Långsjön (inte samma Långsjön som vi gick runt på jullovet). Vid norra änden av denna sjö brukade Håkan bada som barn.



Efter ca 3 km blev mina ben som gelé och kroppen kändes jättekonstig. Kanske pga järnbrist (som jag fortfarande har, även om det är bättre) eller så behövde jag bara få i mig lite mat. 



Vi kom fram till sjön Broken och där pausade vi. Här badade Håkan med kompisar i tonåren, det går att hoppa från klipporna. 



Men idag blev det fika och så lyssnade vi på isen som sjöng.
 


Jag åt en av Oskars goda macarones!



Det blev en kortare runda på 4,5 km. Sen åkte vi hem och grejade, vi tog ner julbelysningen och tog av takboxen från bilen mm. Elvira och jag övningskörde lite också. 
Till kvällsmat blev det grillat!


 
Sen blev det mello och till det glass med Inga-Marias kolasås. 
Inga-Maria är en äldre dam som var med i vår församling tidigare. Hon råkar bo i närheten av området där vi vandrade, vilket knöt ihop den här dagen bra!
 


Jag älskar soliga dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar