2021-03-13

Renoveringstankar!

I måndags kontaktade jag, lite hastigt och lustigt, en hantverkare gällande vårt vardagsrumsgolv. Det är nämligen så att det varit trasigt på ett ställe mest hela tiden vi bott här, men det blir bara värre och värre. Vi sjunker ner när vi går på vissa brädor. 



Snickaren hade tid rätt snart, så nu är det massor med beslut som ska fattas. Sånt som alla jag pratar med älskar. ”Åh, det är så roligt att få välja färger och inredning!” säger t ex mina kollegor. Jag tycker inte riktigt det, det är mest bara jobbigt. Tänk om jag väljer nåt jag inte trivs med. Håkan gör inte saken bättre, han säger att han inte bryr sig och att jag får välja, men han har ändå åsikter. Och jag vill ju att vi båda ska bli nöjda. 

Denna veckar har min kamerarulle fyllts med print screens av färger, golv, stolar, hyllsystem mm. Det är inte mycket vi kommit fram till. Men preliminärt har vi bestämt golv och väggfärg. Vad tror ni om det här?



Ocean, en blågrön väggfärg till ett tre-stavs parkettgolv i ek. Jag hoppas det blir bra! Men jag är långt ifrån säker...

Kan vi ha kvar vår gråa tresittssoffa som vi tänkt, och köpa fåtöljer till? Passar färgerna? Ska vi ha kvar matsalsbordet? Vilka stolar ska vi köpa, som inte tar lika stor plats som de vi har nu? Hur ska vi möblera? Kommer julgardinerna passa till väggfärgen? 

Kan inte nån bara tala om för mig hur vi ska göra?

1 kommentar:

  1. Jag är också sådär velig och rädd för att välja något jag tröttnar på för snabbt.

    SvaraRadera