2021-02-21

Sportlov i Sälen, lördag

Jag antar att det är bäst att förklara vårt beslut att åka till Sälen först. Vi har inte reseförbud i Sverige, utomhusaktiviteter uppmuntras, SkiStar styr upp liftköerna och vi har med oss massor med mat. Behöver vi kompletteringshandla har vi möjlighet att göra det på tider då det är lite folk i affären. Vi håller avstånd. Vi umgås inte med andra än de vi bor med, vilket just nu är jag, Håkan och Oskar. Elvira är hemma med katterna och kommer upp senare. 

På vägen upp bjöd Håkan på sightseeing vid en fotbollsarena.. 



Jag stickade klart en tröja!



Jag gick en kort promenad på gatan där vi bor, det kändes snurrigt men det gick!



Oskar grävde i snön, Håkan skottade. 



Vi fikade!



Håkan och jag tog en kvällspromenad på1,2 km. Det gick! Men jag var helt slut efteråt. Känslan är väl ändå att järnet hjälper lite varje dag. Det var förresten så här ljust kl 17.30!



Vi åt hemgjord pizza och så lyxade Håkan till det med hummern han fick till Alla Hjärtans Dag! Vi tittade på Beck Den förlorade sonen och sen såg vi slutet av mello innan läggdags!



Oskar deppar över att inte ha någon att åka med, jag tycker så synd om honom!

1 kommentar:

  1. Tråkigt att du ska känna ett behov av att rättfärdiga ert beslut att åka till Sälen; jag tycker det låter som ett skönt sätt att spendera sportlovet... Hoppas ni får det trevligt och att Oskar kan njuta av skidåkningen ändå <3.

    SvaraRadera