2020-04-09

Påsklov, onsdag; Arbete och överraskningar!

Igår handlade jag stuprör och hängränna. Jag inhandlade också en stor säck kaninpellets och en ny sekatör. Samt sättpotatis och lök. 
Jag hann lagom hem med detta och så målade jag rännkrokarna, innan jag åkte och köpte lunch. Min kommun har delat ut två lunchkuponger till sina anställda, dels för att visa sin uppskattning, dels för att stödja de lokala restaurangerna. Toppen! Barnen valde Subway!



Dags att montera hängränna! Tur det finns youtube-klipp!



Med posten kom en överraskning från Annie! Jag blev så glad över att hon tänkte på mig!



Sen kom nästa överraskning, Johan hade en körning till vårt område och kom och värmde sin matlåda hos oss och satt och pratade en stund. Trevligt!



Syrran hörde av sig och ville ha Oskars hjälp med att täta på altantaket. Han har tjatat på oss om att han vill jobba och tjäna pengar, så det var ju perfekt. 



På kvällen såg vi ett par avsnitt av The Pacific!

Hängrännorna kom upp, förresten, men jag har lite problem med stupröret, behöver lite grejer som jag inte har. Får se om jag kan ordna det idag!

2 kommentarer:

  1. Så bra med barnarbete, alternativet, att jag skulle ha klättrat på taket hade säkert varit en högre risk för sjukvården :)/Syster Yster

    SvaraRadera
  2. Vad trevligt att du blev glad för din lilla present:) Vad fint att ni kan träffa familjen lite grann. Igår kom mamma förbi och lämnade av lite grejor och jag vågade inte krama henne och försökte hålla mig på över en meters avstånd... Kändes jättekonstigt; då är det nästan lättare att bara pratas vid på telefonen... Glad Påsk önskar jag dig och din fina familj <3

    SvaraRadera