2020-04-19

En hemmalördag

Vi gjorde inte så mycket igår. Vi var hemma, tjejerna lekte inomhus och utomhus, vi letade efter Roxannas stövel (som var försvunnen och dök upp på diskbänken sent på eftermiddagen, fast ingen hade rört den) och vi grejade lite i trädgården. 

Vi fick syn på ett skatbo under uppbyggnad. Oskar fick uppdraget att riva det. Först klättrade han i trädet med en treklo på skaft. 



Tjejerna tittade på!



Det gick lättare när vi tog fram stegen. 



Jag gick runt och tittade i trädgården. Häggen kommer snart att blomma!



Den vackraste delen av vår trädgård just nu!



Tjejerna lekte i lekstugan. 





Rabarber på väg!



Jag handlade lördagsgodis åt mig, Elvira, Oskar, Penny, Roxanna och syrran, det måste ha sett ut som om jag var väldigt godissugen!

Jag pratade  en lång stund med syrran i telefon, hon är fortfarande sjuk. Skönt att telefoner finns!

Jag köpte penséer också, bild kommer!

På kvällen tittade jag (med sällskap då och då) på Stjärnornas stjärna. Har du inte sett det så går det ut på att artister sjunger låtar från olika genrer och så röstas en ut varje gång. Den här gången sjöng de country och visor. Jag begriper inte att Jon- Henrik är kvar, han sjunger så mycket sämre än de andra som är kvar. Hoppas han inte går till final, det vore riktigt tråkigt. Men jag tror det sitter en grupp äldre damer och röstar som tycker han är fin. Jag hejar på David Lindgren, han har hållit en hög nivå på alla sina uppträdanden i alla genrer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar