2018-09-16

Ullared, dag 1

Vi är i Ullared! Syrran, Mathilda, Elvira och jag är iväg på den årliga höstresan, men med övernattning denna gång. Vi åkte vid sju, lite senare än vanligt. Det blev frukost på vår vanliga rastplats.


Vi kom fram lagom till lunch och valde att äta i Gekås restaurang.


Lax, schnitzel och kyckling åt vi. Och äppelpaj!


Elvira provade en snygg jacka, men den köpte hon inte. Men en massa annat!


Det var långa köer ut på eftermiddagen, så vi gick ut och kollade i skoaffären en stund i förhoppning att köerna skulle minska, men det gjorde de inte. Vi fick bita i det sura äpplet och ställa oss i kön. Fel kö naturligtvis, med en tjej men Ny på jobbet-skylt. Tog lite tid, men det är svårt att byta när man väl står i kön. Jag hann springa och hämta en del av sakerna på min lista under tiden, så det var ju bra!

Sedan checkade vi in i stugan och tog bilen för att hitta någonstans att äta. Det blev Stanton´s. Elvira tog en barnportion nachos, jag tror det blev fel för om det här är en barnportion vill jag inte veta hur stor en vuxenportion är! Vi övriga åt pizza. Jag var så trött i fötterna att jag inte orkade resa mig och ta något kort på oss och restaurangen.


Sedan blev det kväll i stugan! Jag hade nog innan nån tanke om en promenad, men med trötta fötter och lite regn så skippade vi det. Det blev slutet av Duellen´, Robins och början av Rebecka Martinsson istället. Och rätt tidigt i säng!


Nu har jag sovit rätt ok, i en bäddsoffa bredvid Elvira, och ligger nu och väntar på att det ska bli dags för frukost och mer shopping, innan hemfärd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar