2017-04-01

Häl-elände!

Jag har haft ont i hälen ett tag. När jag googlade symtom så fick jag upp hälsporre. Kontaktade vårdcentralen före sportlovet, som hänvisade mig till sjukgymnasten. Han i sin tur sa att jag skulle köpa inlägg med hög hålfot till skorna och äta en kur Ipren i fem dagar. Då hade jag inte ont, sen blev det sportlov och jag åkte slalom istället för att jobba och hade inte ont.


Väl tillbaka på jobbet igen kom smärtan tillbaka igen och blev värre. Jag kontaktade sjukgymnasten igen och var där förra veckan. Han kände på fötterna och benen och kollade var det gjorde ont och konstaterade att det nog inte var hälsporre utan att det satt i vristen, som var svullen. Jag fick övningar att göra och skulle äta en kur diklofenak. 
Så länge jag åt tabletter kändes det bra, sedan gjorde det ont igen. Igår var jag där på återbesök, han kände och klämde på foten, sträckte och tryckte på benet och klämde på ryggen. Han tror nämligen att det är ryggont, antagligen något med nerven som går ner i benet. Han la armbågen på nerven och tryckte allt vad han kunde, det gjorde så ont att jag nästan skrek.
Så nu har jag fått fler övningar att göra och så ska jag tillbaka efter påsk. Men han sa att han hoppades att jag förstod att det här inte var något som gick att göra något åt snabbt... Suck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar