2014-08-23

Fredag!

Det är allt bra skönt med fredagar ibland, eller hur? Jag har haft en bra första vecka med eleverna, men trots det blir man rätt trött. Då är det skönt att få vila ett par dagar!

På skolan där jag jobbar har vi denna vecka bland annat pratat om hur en bra kompis är och gjort händer, där de större barnen skrivit hur en bra kompis är. Dessa plastade vi in och hängde upp i träden på skolgården. Det blev jättefint! Här är Oskars hand, han går ju på skolan där jag jobbar. 


Igår eftermiddag kom jag ensam hem till ett tomt hus. Det var lugnt och skönt! Oskar åkte med Marcus hem i skolbussen och Elvira slutade senare än jag. Syrran kom och fikade och pratade, trevligt!
Sen cyklade vi och handlade lite och hämtade kläderna vi skickat efter. Barnen var nöjda med sina kläder. Hålet i plånboken är djupt. 


På kvällen åt vi räkor och vitlöksbaguette och tittade på Doobidoo och Retro. I Retro visades klipp från Solstollarna. Det var länge sedan! Jag tyckte det var så bra då, men jag tror inte att någon skulle komma på tanken att göra ett sånt barnprogram, med lättklädda tjejer osv, idag. 

Idag blir det lite nödvändig shopping och så avskedsfika!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar