2009-09-27

Vad har vi gjort de senaste dagarna?

I torsdags var Oskar ute och gungade. Ni som har sett kort på Johan när han var liten kan nog se att det finns ett och annat släktdrag!


I går (lördag) var vi till Örebro. Vi köpte bland annat en ny digitalbox till sovrummet, vår gamla vill inte fungera. Sen var vi på IKEA, där vi bland annat köpte korv, som synes! Elvira köpte sig en råtta som naturligtvis fick heta Max.
Jag hann också med ett 40-årskalas, bloggskribenten Vita Hjärtan fyllde år. Växthuset har blivit lite mer inrett, hoppas hon uppdaterar bloggen med bilder snart!

Idag var det dags för höstens första riktiga Söndax, för två veckor sedan hade vi gemenskapsdag men nu var det vanligt Söndax. Gissa om jag blev förvånad när jag upptäckte att Andjelin var där, Jossans pojkvän Filips dotter. (Jag är alltså hennes bonusmammas bonusmamma!) Hon var där med sin farmor, och när hon såg mig och Elvira, som hon kände igen, så vågade hon gå med till Söndax. Idag pratade vi om när Gud skapade världen, ni ser väl hav och land och fiskar och fåglar och växter och djur och människor? Sen målade vi och åt glass och lekte!
I eftermiddag kommer svärmor på besök! Jag har bakat äppelpaj, mums!

Dagens citat:
En liten råtta gick på stan
Han hette Max och han var så glad
Han hade fått en ostbit stor [Alt en luftpistol]
Utav sin snälla råttemor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar