2019-07-21

Lördagens små äventyr

Lördagen började med att vi vinkade farväl åt Mathilda och Josefin som åkte på en roadtrip ett par dagar. Igår åkte de via skogarna i Värmland till Halden och sen vidare till Fjällbacka.
Håkan och jag åkte också en sväng, men inte så långt... Vi hamnade på Ica Maxi där vi köpte lite som vi sett var billigt just nu, och lite annat! 
Sedan tjatade Elvira på oss tills vi tog med kikaren och åkte och tittade på utsikten igen. Vi åkte på vacker grusväg i solskenet. Grusvägar är härliga på sommaren!Oskar följde med den här gången och fick också se utsikten. Med hjälp av kikaren lyckades vi lista ut vad det röda och vita var som vi såg i fredags. På Ica Maxi köpte vi en piltavla, som Oskar använde flitigt. Elvira har tjatat länge om kebabrulle, så det fick det bli till kvällsmat. Jag åt Cheese kebab!Sedan tittade Oskar och jag på Spindelmannen 1 och 2 (från 2002 och 2004) och sen var klockan mycket, mer än läggdags!

2 kommentarer:

  1. Hahaha, jag läste din felskrivning 'hamnade på Ica Maxi där vi löpte lite' och fick väldigt roliga bilder av er som löper omkring inne på affären mellan hyllorna:=DD

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Det kunde ju ha varit lite kul! Men vad jobbigt det är med autocorrect...

    SvaraRadera