2019-03-03

Första helgen i mars

Tänk att det är mars! Första vårmånaden! I fredags var vi barnvakt åt Penny och Roxanna en stund på eftermiddagen. Här myser vi med popcorn. De tycker det är jättekonstigt att jag inte pratar...



Igår ringde syrran och ville ha hjälp att ta av takboxen på sin bil. Det hjälpte jag henne gärna med förstås. På eftermiddagen hjälpte jag henne att skruva ihop ett badrumsskåp och så fikade vi förstås. Hon har vårfint i köket. Hon pratade och jag nickade och skrev i ett block, lite annorlunda kommunikation, men det funkar hyfsat. Rösten är annars bättre nu, men halsen gör ont och jag försöker vara duktig, göra som jag blir tillsagd och vila rösten. Tack vare hostmedicinen har jag fått sova ordentligt ett par nätter nu, det är skönt!



Igår kväll åt vi god mat och till mello blev det chokladpudding enligt barnens önskemål. Håkan och Oskar spelade Monopol.



Idag sitter jag i soffan och ser på Vasaloppet naturligtvis! Det vore roligt med svenska segrare i år. Det verkar vara ett tufft lopp, med dåliga spår, nysnö och motvind. Tur att jag bara tittar på!



Ha en fortsatt fin dag!

1 kommentar:

  1. Jo, du hade rätt! Jag satt i soffan med en virkning i knäet och hundarna omkring mig. Jag hoppades också på en svensk vinnare...men det blev i alla fall svenskt på damsidan:)

    SvaraRadera