2018-04-21

Från sommar till vinter på 4,5 timmar

Vilken sommardag det var igår! Så varmt! Så tidigt! Det lär inte vara, och tur är väl det för då skulle väl allt hinna blomma över innan mitten på maj, men det var härligt!
Jag kollade till kaninerna när jag var hemma på lunch, de låg och flämtade i buren. Kanske har de inte hunnit tappa all vinterpäls än? Det finns skugga i hagen, är väl bäst att tillägga. 



På lunchen passade jag på att byta om till capribyxor och ta av mig strumporna. Jag hittade inga sandaler utan fick gå i de här!



Vi hade Elevens val - dag på jobbet och min grupp spelade spel, bland annat kubb. Det var riktigt härligt att stå där i värmen!



Efter jobbet gick jag hem och packade. Syrran kom och drack kaffe och sen åkte vi mot Sälen. Syrran ska på årsmöte med bostadsrättsföreningen här uppe nu igen och vill inte åka upp själv. Vi stannade förstås i Vansbro och åt räkmackor!



Det var just när vi kom fram, så här års är det ljust längre på kvällarna här än hemma.



Men våren har inte kommit så långt. Vi ägnade ca en timme åt att gräva oss fram till stugan. Först försökte vi bara stampa till snön och gå på den, men rätt vad det var sjönk jag ner till midjan i snön och höll på att inte komma upp. I jeans och gympaskor, ska tilläggas... Så vi fick vackert skotta oss fram.



Våren har inte kommit så långt här!



Vi avslutade kvällen med Budapest-bakelse framför TVn!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar