2016-10-08

Bil, glögg, fika, spel mm

Är ni nyfikna på hur det gick med bilen? Håkan körde den ju till verkstan i onsdags. I torsdags eftermiddag ringde de, generatorn var bytt och de hade också tagit sig friheten att byta den trasiga lampan, som gick sönder på väg hem från Ullared. Underbar service!!!
Medan barnen var och red/lekte så gick jag och hämtade bilen och när Håkan kom från jobbet lämnade vi tillbaka mammas bil. Tack för lånet! 
På kvällen blev det glögg och pepparkakor, en sen premiär i år. Jag testade Dufvenkrooks Fikon & Portvin, den var god. 


Igår var det fredag och efter jobbet åkte vi och veckohandlade. I affären träffade vi mamma som följde med hem och fikade munkar (Oskars val). Jag tog fram mina Hackeforskoppar som jag fick när jag var ung och som jag knappt använt. Det blir ju oftast muggar nu för tiden. Det var roligt att använda dem!


Jag visade mamma hur man fångar Pokémons också, på köksbordet!


På kvällen åt vi tacos och spelade Sänka skepp. Först spelade Oskar och Elvira, med lite assistans från mig i början. Det är roligt att se hur de börjar tänka taktiskt!


Oskar vann mot Elvira. Sedan spelade han och jag och han vann igen! Vi tände vår nya ljusstake också, den har fått lite kastanjer på brickan. Vi plockade lite kastanjer i kyrkparken på väg hem från biblioteket i torsdags, jag och min klass. 


Elvira och jag satt uppe och såg på TV mm när herrarna i familjen (först Håkan) somnat. Sen tog vi också kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar