2016-09-26

En dag i Stockholm!

Det bästa med att bo på hotell är hotellfrukosten, och på Nordic C hade de en riktigt bra sådan. Att kunna pressa sin egen juice känns lyxigt, särskilt när man slipper diska efteråt. Apelsinerna var lite för söta bara.


Gott bröd, mycket att ha i yoghurten. Ett litet minus på att det inte fanns någon bäryoghurt, bara naturell yoghurt och fruktyoghurt. Det fanns dock bär att ha till. 


Vi lät oss väl smaka!Till kaffet blev det frukt, ost o kex, pain au chocolat och pannkaka med sylt, sirap, nutella och grädde!


Efter frukost tog vi tunnelbanan till Gamla stan. Där strosade vi runt en stund. Vackert, men på sina håll nedklottrat. 


Skuggfigurer!


Vi rundade slottet och gick vidare mot NK m fl affärer. Vi såg kändis nummer två, miljöpartiets Alice Bah Kuhnke, komma gående i riktning mot riksdagen. Kändis nummer ett den här resan pratade vi med i sushi-kön i söndags, det var Moderaternas Ulf Adolfsson. 
Vi behövde en vilopaus och till det passade det bra med en salty caramel latte. 


Stärkta av vilopausen gick vi via Designtorget och Åhléns till Hötorgshallen. Efter den rikliga frukosten var vi inte jättehungriga, men lite thaimat slinker alltid ner!


Sedan strosade vi vidare. På Granit träffade vi kändis nummer tre, Äntligen hemmas Karin Mannerstål. Jag köpte en jacka till Elvira på Stadium och sedan bestämde vi att våra trötta, värkande ben behövde en vilopaus, så det blev en kaffepaus i Kungsträdgården. 


På väg därifrån tog vi dagens tredje cache innan vi gick mot Cityterminalen för att ta bussen hem. Resan hem kändes lång, jag hade ont i benen och önskade att jag kunde teleportera mig hem!

Vid halv tiotiden var vi hemma, alltid skönt att komma hem. Vi har haft det så bra och allra roligast är förstås att vi har genomfört Tjejklassikern!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar