2012-01-19

Hem till byn

Håkan fick hela tv-serien Hem till byn (8 säsonger) i julklapp, och sedan dess har vi inte följt så många tv-program utan ägnat många kvällar åt att titta på Hem till byn. Nu är vi inne på säsong 7, inspelad 2002. Det börjar kännas lite vemodigt, dels är serien snart slut och dels är många av de som var med i första säsongen (1971) inte med längre eftersom de har dött, både i serien och irl.

Annars händer det inte så mycket här hemma, vi jobbar och jobbar. Jag är trött, jag sover hela nätterna och ändå är jag så trött hela tiden. Jag försöker äta lite nyttigare och motionera lite, det ska ju vara nyttigt. Men piggare blir jag inte.

Oskar var mycket bekymrad tidigare idag. "Jag kan inte bestämma vem jag ska gifta mig med." Jag försökte förklara för honom att han inte behöver bestämma det riktigt än, men han var fortfarande bekymrad. Han vill i alla fall vara kär i någon, men han vet inte vem.
En annan kväll var han jätteledsen för att han inte ville gifta sig med någon när han blir stor. "Jag vill bo hos dig, mamma!" snyftade han. Gullungen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar