2012-01-07

Årsmöte, kalkonlunch, middag, IKEA, friluftsliv och akuten

Vi har visst varit sysselsatta ett par dagar nu, jag försöker få med allt i ett inlägg.
Igår förmiddag var det årsmöte i kyrkan. När alla förhandlingar var avslutade blev det fika, kakbuffé med massor med gott!
Sedan var det dags för den årliga kalkonlunchen! Håkans mamma, bror och brorsöner var här och åt kalkon med potatis och sås, samt äppelpaj till efterrätt.


Igår kväll var vi bjudna till Emma, Micke, Ida och Tim, där vi åt fläskfilé med klyftpotatis och till efterrätt ananaspaj. Väldigt trevligt var det! Vi höll på att inte få med oss barnen hem!

På förmiddagen idag var vi på IKEA. Vi skulle köpa lampor till hallen, men reafyndade bord och stolar till vardagsrummet. Efter avslutad handling blev det en glass, av bygg själv - modell. IKEA i ett nötskal!


Lite friluftsliv har vi hunnit med. Håkan invigde sitt nya Trangiakök med att göra krabbelurer


Hungrig av frisk luft?


Ni som ser att bilderna är tagna i vår trädgård och inte långt ute i skogen kan ju hålla tyst om det och låta alla andra tro att vi är riktiga friluftsmänniskor!


När vi kom in skruvade Håkan och jag ihop bordet och stolarna. Visst blev det fint? Oskar ville hjälpa till och fick IKEA-insexnycklar av Håkan.


Kreativ och påhittig som han är så testade Oskar att sticka in insexnycklarna i ett eluttag. Han började gråta och sa att han klämde händerna och att det gjorde ont i hela kroppen. Vad rädda vi blev när vi förstod vad som hade hänt. Jag ringde 1177 som sa åt oss att omedelbart åka till akuten. Mathilda och jag åkte iväg med Oskar. De gjorde ett EKG på honom, allt såg bra ut och han har kissat, vilket borde betyda att njurarna är ok. Han hade änglavakt, vår lille pojk!

1 kommentar:

  1. Usch så hemskt....så lätt hänt det är...! Skönt att det gick bra!! dom där änglarna är bra att ha :)

    Kram Annemari

    SvaraRadera