2024-02-22

Sälen, onsdag - sol och Mathilda i backen

Jag tog sovmorgon igår, Håkan skjutsade Oskar till backen och kompisarna. Mathilda och jag roade oss med att plocka ihop utrustning som hon kunde låna. Det blev mina gamla pjäxor, Elviras skidor, Kenneths stavar och Marias hjälm! Efter lunch åkte vi till backen. 



Mathilda!



Vi svängde in till Lyktan och åt våfflor!





Under tiden blev det solsken!




Vi träffade på Oskar och grabbarna och passade på att ta ett syskonkort. 



Sen åkte vi det som var Elviras favoritbacke förra året. Vi åkte där en hel del, hon och Ebbe åkte i skogen och hoppade. Jag är så glad att vi fick en bra vecka i Sälen förra året, jag har så många fina minnen. Även om minnena än så länge gör mig ledsen. 



När Mathilda gav upp åkte Ingmarie och jag ett par åk i de röda backarna 15 och 16. Sen gav Ingmarie upp, hennes knä gjorde ont. Jag åkte Elviras backe ensam. 



Sen tog jag ett par åk i ravinbackarna, som jag också har fina minnen av Elvira från. 



Ett åk i backen där hon bröt benet som liten blev det också. 



Sedan stängde visst liftarna, så jag fick ta Trollskogen ner. Det är också nostalgi, vad man har hängt här med barnen. 



Jag åkte hem och efter en stund kom Ingmarie och grabbarna. Vi åt schnitzel och pommes. Sista måltiden tillsammans det här sportlovet. 

Vi fortsatte titta på True Detective och senare på kvällen dök Johan upp, redo för ett par dagar med skidåkning! Maria brukar ju också komma upp, men hon har opererat knät, så i år går det inte. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar