2023-07-11

Coldplay!!!

I söndags vid lunchtid satte Elvira och jag oss på tåget och åkte mot Göteborg. Väl framme tog vi en spårvagn till Gothia Towern, där vi skulle bo. 



Rummet hade passande nog utsikt över Ullevi!



Vi åkte till Ullevi och köpte varsin t-shirt, för att slippa köa senare. Sen gick vi mot Avenyn. Det var varmt så vi gick sakta och letade skugga. Vi hann kika i nån affär innan de stängde. Sen gick vi till Pinchos, där vi bokat bord, och åt en massa gott!



När vi var mätta och belåtna strosade vi bort mot Ullevi. Vi kom in och hittade våra platser, mitt i solgasset. 



Som tur var kunde vi vänta i skuggan. 



Det var två förband. Luciia var inte så bra, men väldigt lycklig över att vara där. 



Griff var helt ok!



Sen väntade vi. Och väntade. Strax efter halv tio var det äntligen dags för Coldplay att äntra scenen!



Det var sååå bra! De spelade alla våra favoritlåtar och bjöd på en fantastisk show!



Det var häftigt med armbanden som vi fick vid entrén. Ibland hade alla samma färg, ibland olika och ibland bildades det mönster. 



Yellow!





Clocks! (Håkans och min låt!)



De förflyttade sig till en scen precis nedanför oss!



Elvira och jag!





Naturligtvis spelade de Fix you innan det var dags att avsluta. 





Vilken upplevelse! Sååå roligt!!! Sen skulle 60000 människor ta sig därifrån. Vi satt bra till och kom ut smidigt. Vi köpte slush och crêpes. Sen gick vi i en stor folkmassa till hotellet, det kändes som om hela Ullevi var på väg åt samma håll som vi. Ja, vi gick lös för att kunna ta hissen upp till vårt rum. Sen tog det ett tag innan vi lyckades varva ner och somna. 



På morgonen åt vi hotellfrukost. Det är bara att inse att priset på hotellrummet inte alltid motsvarar kvaliteten på frukosten. Den var inte dålig, men faktiskt inte jättebra. Men vi blev mätta! 



Sen gick vi på stan, men det blev inte mycket shoppat eftersom vi är rätt panka efter den här utflykten! Jag köpte knappar hos Knapp-Karlsson och Elvira köpte ett planeringsschema på Tiger. Elvira fick välja lunchställe i den lägre prisklassen, det blev Max.



Vi var väldigt, väldigt trötta och ägnade sista stunden innan tåget gick åt att sitta. Hemresan var odramatisk. Skönt att komma hem. 
Elvira åkte vidare för att titta på en lägenhet med Ebbe. Helt obegripligt! Hur kan det plötsligt vara dags för Elvira att flytta hemifrån? Jag hade hoppats att hon skulle bo hemma ett tag när hon börjar plugga (vi väntar fortfarande på antagningsbesked).
Hennes hemresa blev lite mer dramatisk, med polisingripande pga stökig resenär, men hon kom hem till slut. 

Hur som helst: Vilka dagar! Vilken konsert! Vilken upplevelse! Sååå roligt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar