2020-12-06

Kakor, födelsedagsfirande och fotboll

Oskar har tjatat på mig ett tag att vi ska städa i bokhyllorna med barnböcker, mest för att han vill bli av med böcker från sitt rum. Det började vi med igår. Frågan är bara hur jag ska göra, alla böcker får inte plats. Ska jag slänga böcker? Ställa undan böcker? Slänga ut barnen så jag kan ha bokhyllor i deras rum? Mest troligt kommer jag inte läsa många av böckerna igen och barnen verkar inte intresserade. Men de är ju gamla vänner, en del har jag läst om och om igen... Hur ska jag göra?

Sen bakade jag nötkakor! Jag hade tänkt hinna apelsinsnittar också, men Håkan och jag slåss lite om köket i dessa tider. Jag får baka dem idag. 



Så åkte vi till syrran och firade hennes födelsedag med utefika!





Det blev så mysigt!



Den här finingen var med!



Jag har hjälpt mamma att köpa ny mobil, nu passade jag på att hjälpa henne att få igång den också!



Håkan var inte med, det var en viktig match på gång. Som tur var gick det bra och Degerfors gick upp i allsvenskan. Håkan dekorerade huset...



Vi åt kött och potatisgratäng till kvällsmat. Sen såg vi klart Mulan innan Så mycket bättre. Oskar tjatade på oss om en film han ville se med oss, den visade sig vara riktigt bra. En familjefilm i fantasygenren, Spiderwick. Vi har en halvtimme kvar att se idag. 

Det var vår lördag det! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar