2019-11-10

Lördag i Sälen

Vi vaknade upp i ett vackert vinterlandskap!



Det är helt underbart att äta frukost när det är såhär mysigt inne och så vackert ute!



Vi tog en förmiddagspromenad! Det var inte plogat, vi fick pulsa i snön som kommit under natten. 



Vi drack kaffe och jobbade lite. I ärlighetens namn var det syrran som jobbade, jag virkade och kom med goda råd och uppmuntrande tillrop. Syrran vävade i hallen!



Sen åt vi lunch, pasta med skink- och ädelostsås och sedan åkte vi till Experium för att bada. Det var nämligen gratis för de som deltog i SkiStars informationsmöte för de som äger stugor/lägenheter och hyr ut via SkiStar.  Vi badade inte så länge, men det var roligt att ha varit där!



Vi åkte tillbaka och fixade lite i stugan, satte upp en adventsljusstake och fixade skarvsladd till ljusslingan i trädet. Den visade sig vara gul och blå, det hade inte syrran räknat med. 



Så var det dags för SkiStars informationsmöte. Jonas Bauer berättade intressant och kunnigt om vad som är på gång i Sälen. Det var intressant att höra om den icke-fossila diesel som alla pistmaskiner ich andra fordon går på. Alka byggnationer var också spännande att höra om, hotellet som byggs i Hundfjälllet och den nya Icabutiken i Lindvallen, t ex. 



Sedan blev det mat, buffé. Jag tog lite av varje och åt lite av det. Det var helt ok, vissa saker kunde ha varit lite bättre kryddade/saltade. 



Jag åt tre små skedar mjölkchokladpannacotta till efterrätt. Den var supergod!



Rätt snart åkte vi hemåt och såg på Så mycket bättre. Det var vackert utanför nu på kvällen också!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar