2019-07-15

Bonusar, gäster och en hjältekatt!

Vi fortsatte vara barnvakt på lördagen, här fikar vi!





Sedan silade jag saften jag gjorde för några dagar sedan och hällde upp den på flaskor. Sommar på flaska! Under tiden tog Håkan och Oskar med tjejerna till lekparken. Sen var det dags för dem att åka hem och jag skjutsade Oskar till Marcus. 



På kvällen kom Marcus och hans föräldrar och åt mat och vi hade en trevlig stund tillsammans som alltid! Även om grabbarna var lite trötta...



Paella!



Sent på kvällen, när jag var ensam kvar i vardagsrummet, fick jag se en mus i ögonvrån. När den såg mig vände den tillbaka in under soffan. Jag tror och hoppas att det var musen som en längre tid bott under vår diskbänk. Med tre katter i huset brukar vi inte ha problem med möss, men de kommer inte in i alla utrymmen under diskbänken.  
Elvira kom och vi letade katter. Till slut hittade Elvira Shelly i trädgården och bar in henne. Jag drog ut soffan lite och vi släppte in Shelly där bakom. Hon gick och luktade lite, ville gå därifrån men stoppades av Elvira. Och så... rasslade det till i lampor och gardiner och Shelly kommer fram med musen i munnen och - mest fantastiskt av allt - tar med den ut på gräsmattan! Musens vidare öde är okänt, nen vi tror vi kan gissa. 
Sååå duktig kisse!



Hon får ligga på min plats i soffan nu utan att bli bortkörd!

1 kommentar:

  1. Åh fy! Jag skulle behövt en katt i ett av de hemska rum jag bodde i i England; jag hade till och med en mus i sängen en gång...
    En av många anledningar till att jag mår som jag mår nuförtiden:((((

    SvaraRadera