2019-06-21

Torsdag på Nyhem!

Ännu en härlig dag på Nyhem fick vi! Men sen var det dags att åka hem. Efter frukost rev vi förtältet så vi skulle vara klara för hemfärd och så att det inte skulle bli blött om det kom en regnskur. Så mötte vi upp Martina och barnen och gick på barnmöte! Maria skymtar till vänster om stolpen och Oskar till höger om den. Frasse roade barnen och de vuxna som vanligt! 



Vi hade inte träffat nån vi kände, men i matkön träffade vi Anna, och fick en pratstund med henne. Det är så roligt att träffa vänner man inte sett på länge!
Så åt vi lunch, jag testade falafel som är en god nyhet på Nyhem!



Sen lekte vi en stund!





Vera smakade tallbark. 



Så blev det bad! Härligt!



Och glass! Som alltid tänkte vi lite extra på morfar (pappa), särskilt när Oskar åt en banana split, som morfar gärna hade bjudit honom på, och naturligtvis ätit en själv. 



Hela gänget! (utom fotografen) Sekunden senare kom Stina gående så vi fick en trevlig pratstund med henne. Två av de vi hoppats att få träffa på Nyhem träffade vi alltså, men i år missade vi Lasse och Ingegerd. 



En stund senare var det dags för hemfärd. Vi sa först hej då till Martina, Arvid och Vera. Jag är så glad att vi har så mycket kontakt med dem fast de bor en bit bort!
Det är alltid tråkigt att säga adjö. 



Så var det dags att, med snälla grannars knuffhjälp, få husvagnen på plats bakom bilen. Vi sa hej då till Nyhem för den här gången och åkte hem. Kvällsmat på Mc Donalds hann vi med på resan. 
Så kom vi hem till Håkan och Mathilda och utslagna pioner!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar