2019-03-29

Ännu en vecka!

I onsdags tog jag en promenad till mamma på förmiddagen. Solen sken, det var härligt vårigt och vackert!



Mamma bjöd på kaffe och så lånade jag hennes bil. 



På eftermiddagen var det dags för första besökt hos logopeden. Jag fick ”skäll” för att jag pratat för mycket, det där med att prata lite är inte lätt. Ändå har jag ju försökt att inte prata, men ibland är det svårt när man träffar folk. Jag fick i läxa att andas med magen, istället för ytliga andetag som gör att man anstränger stämbanden mer.  Att tänka på hur man andas är inte lätt att göra, inte samtidigt som man gör något annat i alla fall. Jag ska dricka mer vatten också. Jag ska tillbaka på måndag. Passade på att prata lite med syrran också, när jag ändå var vid hennes jobb!

Elvira är sjuk, det skrev jag väl. Hon har legat på över 39 graders feber i tre dagar och orkar inte hålla i mobilen när det är som värst - då förstår ni hur illa det är. 

Nu när jag är henna är det jag som matar kaninerna på morgnarna. Det blir riktigt trevliga stunder med de små liven. De tycker om att ligga på balkongen till sitt hus. Här är det Zelda som solar sig. 



Jag gick och handlade igår förmiddag. Då höll de på att sopa torget. Det luktade verkligen vår!



När jag kom hem beskar jag äppelträdet på en vinglig stege. Jag är inte på något vis proffs på det, men nu är det gjort. 



Kaninburen sedd uppifrån!



Fyra kaniner njuter av livet!



Nu blommar mina krokusar för fullt! Härligt!



Och nu är det fredag, ännu en vecka har gått och snart får hela familjen ta helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar