2015-08-23

Årets gatufest

Igår var det dags för gatufest! Vi samlades som vanligt vid tiotiden, men bestämde oss i år liksom förra året att inte sätta upp något tält. Oskar blev besviken, han tycker nog det är festligare med tält, men det är lite pyssel med det och när vädret är så fint som igår så behövs det ju inte. Vi grejade lite här hemma, sen åkte vi och badade.


Vid 15-tiden samlades vi igen. I år var vi en liten skara, det var många som hade annat inplanerat. Först gick vi tipspromenad. Jag hade 10 rätt av 12, bäst av de vuxna och jag blev djupt imponerad av mig själv 😀
Jag hade gjort barnfrågorna, de var visst rätt svåra, men barnen börjar bli stora så det behövs! Sedan fikade vi, hade prisutdelning, pratade och hade trevligt. 


Vi gick hem en stund men vid 18-tiden samlades vi igen och åt mat tillsammans. Vi satt länge och åt och pratade. När det började kännas lite kyligt gick vi in på grannarnas inglasade altan och drack kaffe mm. Elvira och Frida sysselsatte sig själva hemma hos Frida och hos oss. Oskar satt i mitt knä med en filt över sig (han vägrade att ta på sig något mer än shorts) och frågade mig om allt vi pratade om. 
En mycket trevlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar