2014-11-09

I fredags och igår

Oskar hade med sig en kudde hem som han gjort i förskoleklassen! Fick ni också sy på sånt tyg när ni var små? Jag gjorde en duk i lekis, vill jag minnas. Han har gjort så fint mönster i svart och blått, jag vill minnas att jag bara blandade färger hej vilt på min duk. På baksidan är det Turtles-tyg. Han hade också med sig ett häfte med papper med siffror som de tränat på, de har lite skolliknande verksamhet och mycket lek!


På väg hem undrade Oskar om vi inte kunde bjuda hem mormor på fika, så det gjorde vi. Det var ju Kladdkakans dag, så vi gjorde en kladdkaka med kolatäcke. Den var god, men vanlig kladdkaka är godare, tycker jag. Vi bjöd hem syrran också, men hon kom när mamma redan hade åkt, så det blev två trevliga fikastunder!


Håkan var hemma hos en fd arbetskamrat på kvällen, så barnen fick välja kvällsmat. Och då blev det tacos, som de hjälpte till att laga!


Sen råkade jag sno ihop en saffransdeg så det blev saffransbullar sent på kvällen... Jag måste lära mig hantera ugnen rätt, bara. De här blev lite degiga med skorpa. Tur att jag provbakade lite innan julbaket!

 
Igår kom Mathilda, Elvira lekte med Jocelyn och vi åt julmat (läs mer om det på julbloggen).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar