2014-05-09

Verkligen lite av varje

Ett blandat inlägg! Jag börjar med en bild på citronkladdkakan jag bjöd mina kollegor på. De verkade gilla den, det gjorde jag också. Citron är gott! Receptet hittar du i det här inlägget.


 
Igår var jag och klippte mig. Testade snedklippt lugg, tycker det blev rätt bra. Frågan är bara om jag ska försöka klippa den så själv när den växer ut, eller om jag ska spara ut den? Eller klippa den rak igen? Ja, det behöver jag ju inte bestämma än.
 

Idag har mamma, barnen och jag varit och hälsat på Marcus med familj. Elvira har velat åka dit länge och klappa killingarna med mera. Nu blev det äntligen av! Här bär hon en killing.


Hon fick ge kaninerna mat och klappa dem! Oskar lekte med Marcus förstås. Vi fikade och pratade och tittade på växter och hade trevligt. Jag handlade lite kärleksört (de säljer perenner) och fick med mig lite rabarber hem. En härlig eftermiddag!


Idag har vi också skrivit på pappret om uppsägning av fritidsplats för Elvira. Det känns lite konstigt att hon är så stor...


Ikväll fick vi besök av två hungriga gäster som var ute och provåkte Jossans nya bil. Den var jättefin! Många vuxenpoäng! Vi åt hemgjorda hamburgare med pommes. Gott!

Nu tittar vi på Let's dance och slöar. Ha en bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar