2014-02-24

En stökig dag med ryggont

Den har dagen har varit sådär, kan man väl säga. Jag har haft ont i nacken några dagar, men det hade jag inte i morse när jag vaknade. Istället hade jag riktigt ont i ryggen. Ont i ryggen har jag ofta, men inte på det här sättet. Kan jag ha sträckt mig under natten? Kan nackvärken ha vandrat neråt? Inte vet jag. Det hugger till emellanåt när jag andas, hur som helst. Jobbigt, otrevligt, störigt.

I morse när jag vaknade, ja. Jag vaknade när Håkan åkte till jobbet och visste att jag kunde sova en liten stund till. En lite längre stund senare (kl 7) vaknade jag och insåg att jag glömt att ställa klockan. Väckte ungarna som verkligen var supersnabba på att göra sig i ordning och lyckades med det samt att duscha, klä mig, äta frukost, borsta hår och tänder på dryga tio minuter. Rätt bra gjort, tycker jag själv.

När jag, efter att ha lämnat barnen, anlände till mitt klassrum så insåg jag att städpersonalen hade bonat golvet (till och med ungarna såg vad fint det hade blivit!) och därmed tagit ut alla möbler och sen ställt in dem lite slumpmässigt. Det ställde jag rätt snabbt i ordning (men det var inget vidare för ryggen).

Jag insåg dock snart att jag inte hittade min dator. Kollade runt lite, frågade en och annan och skickade ett par sms till vår IT-pedagog, som var hemma och var sjuk. Han hade uppdaterat datorn men inte kunnat ställa tillbaka den pga golvboningen, så jag fick beskedet att den var undanstoppad i ett skåp eller på en hylla. Det finns ett och annat skåp/en och annan hylla på skolan. Den dök upp i ett skåp i grannklassrummet efter ett tag!

Dagen började som sagt lite stökigt, men sen har den varit ok bortsett från ryggvärken. Nu har jag tagit värktabletter, ska försöka somna så fort de har börjat verka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar