2013-08-07

Kanelmaräng och sjukhusbesök. Och lite skaldjur


Oskar fick vid något tillfälle en kokbok för barn. Den gillar han att bläddra i och här om dagen visade han mig en efterrätt och sa att den hade Håkan lovat att han skulle få göra. Om det var fria fantasier eller ej det vet jag inte, men Håkan påstår det, men jag tyckte det var bäst att han fick testa. Jag var lite nyfiken själv.
Så igår fick Oskar vispa äggvitor och blanda i kanel och socker som sedan klickades ut på plåt och gräddades. Vi blandade sedan marängerna med grädde och bär. Det var lite konstigt med kanelnaränger, men det var gott!
Pappa ligger på sjukhuset eftersom han har lite svårt att andas, så igår följde jag med mamma och hälsade på honom. Han hade blivit mycket piggare på ett par dagar, men det låter fortfarande väldigt jobbigt när han andas. Usch, vad jobbigt! Vi fikade tillsammans och tog med pappa på en liten promenad och köpte glass. Elvira hade gjort ett krya på dig-kort som han fick och blev mycket glad över. Älskade pappa, hoppas du mår bättre snart så du får komma hem!
Håkan var så sugen på kräftor, så igår åt vi årets första. Lite räkor hade vi också, och nån stark ost. Gott! Snart är det dags för kräftskiva!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar