2013-04-29

Ditt och datt

Jag ska börja med att förklara bilden längst ner till höger i mitt förra inlägg. Det är en vävstol som jag fick när jag var liten. Jag kommer ihåg när jag fick den, jag hade tittat på den länge och inte vågat tro att jag någonsin skulle kunna få en så dyr sak. Jag vävde nån matta till dockskåpet, vill jag minnas. Det blev nåt trassel med den, det kan ha varit när vi skulle sätta dit ny varp. Jag sparade den, tänkte nog att det skulle gå att göra något åt den nån gång, och att mina barn skulle kunna ha glädje av den. Men den har bara blivit liggandes och nu var den trasig, så den fick följa med oss till tippen idag. Lite sorgligt, men man kan ju inte spara allt.

Idag har vi haft studiedag, all skol-och förskolepersonal i kommunen har haft gruppdiskussioner kring en likvärdig skola, bland annat. Det var välorganiserat och vi hade intressanta diskussioner. Efter jobbet har vi som sagt varit på tippen och slängt saker. Det blir nog minst en vända till till tippen innan vi är klara med röjandet.

Jag fick VG på NO+Teknik-kursen jag har gått, förresten! Det känns riktigt roligt! Jag har för övrigt anmält mig till en kurs i SO i höst, vi får väl se om jag orkar med den. 15 hp är den på, vilket kan vara tufft när man jobbar heltid...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar