2011-04-18

Palmsöndagen!

Igår var ännu en härlig, solig dag! På förmiddagen var jag och sjöng med E-kören på en ekumenisk gudstjänst. Mycket folk och en bra gudstjänst på det stora hela. Eftermiddagen spenderades mestadels utomhus. Håkan och jag flyttade blommor mellan våra rabatter, nu har vi försökt tänka till gällande färg och form. Jag hoppas det blir bra! Mathildas kompis Sofi kom hit, de spelade spel en hel del. Oskar och Sofi var ett bra team i geni =). 


Soligt, ljuvligt, härligt! Tog många kort från stolen där jag satt och läste och njöt.


Vitsipporna blommar i vår trädgård! De är så vackra tycker jag, allra helst när det är ett helt hav av dem. Det har vi inte hemma, dock, men en och annan kan man se.


På kvällen kom Kalle! Det spelades mer spel, den här gången spelade Oskar med sin storebror och Filip. Gissa om någon är nöjd med att få uppmärksamhet från de stora?


Mathilda, Sofi och jag gorde sushi, som vi åt på kvällen. Jossan åt paj och barnen pannkaka, men vi övriga var överens om att sushi är gott.


Elvira och Andjelin har lekt hela helgen och haft så roligt. Vi har knappt sett röken av dem!

Nu har påsklovet börjat på riktigt, Håkan jobbar men barnen och jag är hemma och tar det lugnt. Mathilda är fortfarande kvar, men hon ska åka någongång idag. Jag ska snart iväg och klippa håret och i eftermiddag ska Håkan och jag leta golv till hallen.

Ha en trevlig påskvecka, oavsett om du jobbar eller är påskledig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar